Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Psychologie Magazine
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Psychologie Magazine online bestellen

Jouw favoriete Psychologie Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 26 resultaten wordt getoond

Over Psychologie Magazine

Psychologie Magazine is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op psychologie, persoonlijke groei en zelfontplooiing. Het tijdschrift biedt een mix van informatieve en praktische artikelen, waarbij diverse psychologische onderwerpen aan bod komen zoals relaties, werk, opvoeding, persoonlijkheid en gezondheid. Naast de artikelen bevat het tijdschrift ook columns, interviews, ervaringsverhalen en tips en adviezen van deskundigen. Het blad heeft een maandelijkse frequentie en is zowel los verkrijgbaar als verkrijgbaar via een abonnement.

De inhoud van Psychologie Magazine

Psychologie Magazine is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op het bespreken van allerlei psychologische onderwerpen. Het tijdschrift richt zich op lezers die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei, zelfkennis en het ontdekken van hun innerlijke drijfveren. In elke editie worden er verschillende thema’s behandeld, zoals relaties, werk, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt het tijdschrift praktische tips en advies om het welzijn van de lezers te verbeteren en geeft het een kijkje in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van psychologie en hersenwetenschap.

Extra’s van Psychologie Magazine

Psychologie Magazine biedt naast interessante artikelen en achtergrondverhalen ook praktische tips, testen en oefeningen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo worden er bijvoorbeeld regelmatig zelftesten gepubliceerd die helpen om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid, relaties en levensstijl. Ook zijn er rubrieken gewijd aan mindfulness, coaching en relaties waarin deskundigen advies geven op basis van wetenschappelijke inzichten. Verder biedt Psychologie Magazine regelmatig extra’s aan zoals bijlagen met verdiepende artikelen of korting op trainingen en workshops.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever