Je bent nu hier » Home » Magazines » Penny

Over Penny

Penny is een populair tijdschrift onder paardenliefhebbers, voornamelijk gericht op jonge meiden. Het magazine richt zich op alles wat met paarden te maken heeft, zoals verzorging, wedstrijden, tips en weetjes over de verschillende rassen. Het tijdschrift heeft als doel om de passie voor paarden te delen en jonge meiden te informeren en te inspireren op een leuke en laagdrempelige manier. Penny bestaat al ruim 45 jaar en is nog steeds een van de populairste paardenmagazines in Nederland.

De inhoud van Penny

Penny is een Duits tijdschrift dat gericht is op jonge meiden die gek zijn op paarden en alles wat daarmee te maken heeft. Het tijdschrift bevat diverse rubrieken en artikelen over onderwerpen als paardenrassen, rijtechnieken, paardensport, verzorging en voeding. Ook worden er verhalen en strips gepubliceerd die zich afspelen in de paardenwereld. Daarnaast is er aandacht voor mode, beauty en lifestyle die aansluiten bij de doelgroep. Het tijdschrift is geschikt voor paardenliefhebbers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Extra’s van Penny

Het tijdschrift Penny heeft verschillende extra’s die het tijdschrift interessant maken voor paardenliefhebbers. Zo zijn er in elk nummer posters en ansichtkaarten van paarden, kun je meedoen aan winacties en staan er leuke DIY-ideeën in het blad. Daarnaast is er de Penny Academy, waar lezers kunnen leren over paarden en pony’s en er zijn evenementen waar je naartoe kunt gaan, zoals de Penny-dag. Verder is er een online community waar je met andere paardenliefhebbers kunt praten en kun je de Penny-app downloaden om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.