Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Ottobre Design

Over Ottobre Design

Ottobre Design is een Fins tijdschrift dat gericht is op het maken van zelfgemaakte kleding en accessoires. Het tijdschrift is vooral populair onder naaisters en andere handwerkfanaten die zich richten op het maken van kinderkleding. Ottobre Design is opgericht in 1987 en heeft sindsdien een trouwe lezers basis opgebouwd. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en bevat patronen en instructies voor het maken van kleding in verschillende maten en stijlen.

De inhoud van Ottobre Design

Ottobre Design is een tijdschrift dat zich richt op zelfgemaakte kleding en naai patronen voor zowel volwassenen als kinderen. Het biedt elke uitgave een verzameling van patronen die zijn gemaakt door professionele ontwerpers, en bevat ook artikelen over de nieuwste trends in stoffen, mode en naaitechnieken. Het tijdschrift biedt naaipatronen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, zodat lezers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en verbeteren. Naast de patronen en artikelen, bevat elke uitgave ook prachtige foto’s van de kleding ontwerpen, en stapsgewijze instructies om de patronen correct te naaien.

Extra’s van Ottobre Design

Ottobre Design is een naaimagazine dat zich richt op het maken van zelfgemaakte kleding voor het hele gezin. Naast de gedetailleerde naaipatronen, biedt het tijdschrift stapsgewijze instructies en inspirerende ideeën voor het aanpassen van de kledingstukken. Ook bevat het tijdschrift tips voor het kiezen van de juiste stoffen en materialen, en biedt het informatie over naaitechnieken en -gereedschappen. Verder bevat het tijdschrift interessante artikelen over de geschiedenis en cultuur van kleding en mode.

Jaar van uitgave
Taal