Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Okki

Over Okki

Okki is een kindertijdschrift voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud. Het tijdschrift is gericht op het stimuleren van de creativiteit, het vergroten van de kennis en het ontwikkelen van de sociale vaardigheden van kinderen. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en bevat veel verschillende soorten artikelen, zoals verhalen, puzzels, kleurplaten en knutselprojecten. In Okki staan ook veel afbeeldingen, waardoor het een kleurrijk en vrolijk tijdschrift is.

De inhoud van Okki

Okki is een tijdschrift gericht op kinderen van 7 tot 12 jaar. Het magazine biedt maandelijks een grote variëteit aan verhalen, spelletjes, raadsels, kleurplaten, strips en interessante weetjes voor kinderen. Elke maand is er een ander thema, dat telkens op een speelse en educatieve manier wordt uitgewerkt. Okki is daarom niet alleen leuk, maar ook leerzaam voor kinderen. Het tijdschrift draagt ook bij aan de ontwikkeling van de taalvaardigheid en het vergroten van de algemene kennis van kinderen.

Extra’s van Okki

Het tijdschrift Okki biedt naast het leesplezier en educatieve inhoud ook verschillende extra’s aan. Zo zit er bijvoorbeeld bij iedere uitgave een knutselproject, een recept om iets lekkers te maken of een spelletje om te spelen. Verder zijn er ook speciale acties en prijsvragen waarmee kinderen leuke prijzen kunnen winnen. Het tijdschrift stimuleert kinderen ook om actief bezig te zijn en hun creativiteit te ontwikkelen.

Taal