Je bent nu hier » Home » Magazines » New Scientist
Taal
20
Thema
20
Stock
1
19

New Scientist Magazine online bestellen

Jouw favoriete New Scientist Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over New Scientist

New Scientist is een tijdschrift dat gericht is op wetenschap en technologie. Het tijdschrift werd voor het eerst gepubliceerd in 1956 in het Verenigd Koninkrijk en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat actuele en relevante wetenschappelijke informatie biedt aan een breed publiek. Het tijdschrift richt zich op het presenteren van de nieuwste ontwikkelingen, ontdekkingen en innovaties in de wetenschap en technologie, met een focus op hoe deze ontdekkingen ons dagelijks leven beïnvloeden. New Scientist is daarom een populair tijdschrift voor zowel wetenschappers als leken die geïnteresseerd zijn in wetenschappelijke ontwikkelingen.

De inhoud van New Scientist

New Scientist is een tijdschrift over wetenschap en technologie. Het bevat artikelen over de nieuwste ontwikkelingen en ontdekkingen in verschillende vakgebieden, waaronder astronomie, biologie, geneeskunde, psychologie en natuurkunde. Het tijdschrift richt zich niet alleen op wetenschappers en professionals in de technologie, maar ook op lezers die geïnteresseerd zijn in wetenschap en technologie. Het bevat ook interviews met bekende wetenschappers en schrijvers, recensies van wetenschappelijke boeken en films, en artikelen over wetenschapsfilosofie en de impact van wetenschap op de samenleving.

Extra’s van New Scientist

New Scientist biedt naast het maandelijkse tijdschrift ook een online platform aan met allerlei extra’s. Abonnees kunnen hier toegang krijgen tot de digitale versie van het tijdschrift, het archief van alle artikelen doorzoeken en verschillende thema’s ontdekken zoals kosmos, technologie, lichaam en geest. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals lezingen en discussie panels, waar abonnees gratis of met korting toegang tot hebben. Bovendien biedt New Scientist diverse podcasts aan en hebben ze een eigen webshop waar interessante boeken en gadgets verkrijgbaar zijn.