Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Naober

Naober Magazine online bestellen

Jouw favoriete Naober Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Naober

Naober is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op het leven en werken op het platteland. Het tijdschrift is een platform voor alles wat er speelt op het gebied van agrarische bedrijven, natuur, erfgoed en het leven op het platteland. Het tijdschrift verschijnt 6 keer per jaar en biedt artikelen, reportages, interviews en nieuws over het leven op het platteland. Naober heeft een sterke focus op de regio’s Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Groningen en brengt de lezers op de hoogte van alle ontwikkelingen in deze regio’s.

De inhoud van Naober

Het tijdschrift Naober is gericht op het platteland van Nederland en brengt verhalen over het leven in de Achterhoek, Twente, Drenthe en Groningen. In het tijdschrift staat de natuur, het landschap en het boerenleven centraal. Er wordt aandacht besteed aan ambachten, streekproducten, oude gebruiken en feesten. Daarnaast zijn er rubrieken over tuinieren, koken, geschiedenis, cultuur en muziek. Het tijdschrift wordt gezien als een bindmiddel voor de bewoners van het platteland en draagt bij aan het behoud van tradities en cultureel erfgoed.

Extra’s van Naober

Het tijdschrift Naober biedt zijn lezers een verscheidenheid aan extra’s en bijzondere functies. Zo organiseert het tijdschrift Naober meerdere keren per jaar evenementen zoals de Naober dagen. Tijdens deze dagen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals demonstraties, workshops en proeverijen. Daarnaast zijn er regelmatig speciale bijlagen bij het tijdschrift met extra informatie over een bepaald onderwerp, zoals bijvoorbeeld tuinieren, koken of historie. Ook heeft het tijdschrift een online platform waar lezers onder andere recepten, verhalen en nieuwtjes kunnen vinden.