Je bent nu hier » Home » Magazines » Metier

Over Metier

Métier is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op vakmensen en liefhebbers van handwerk en ambachten. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar en biedt inspiratie, praktische tips en verdieping op het gebied van onder andere textielkunst, houtbewerking, edelsmeden, keramiek en meubelmaken. Métier legt de nadruk op vakmanschap, duurzaamheid en creativiteit en is daarmee een inspirerende bron voor zowel professionals als amateurs in deze vakgebieden.

De inhoud van Metier

Métier is een Nederlands tijdschrift dat gewijd is aan vakmanschap, ambachtelijkheid en creativiteit. Het magazine richt zich op mensen die zich bezighouden met authentieke, ambachtelijke beroepen en daar gepassioneerd over zijn. In Métier vind je inspirerende verhalen over traditionele ambachten, bijvoorbeeld over houtbewerking, keramiek, textiel, glasblazen en metaalbewerking. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan moderne creatieve beroepen, zoals het ontwerpen van interieurs of het maken van kunst. Het tijdschrift heeft een luxueuze uitstraling en biedt prachtige fotografie, die de lezer meeneemt in de wereld van de ambachtslieden en hun werk.

Extra’s van Metier

Het tijdschrift Métier richt zich voornamelijk op de inhoud en heeft geen traditionele extra’s, zoals bijvoorbeeld bij een magazine over mode of reizen. Het blad richt zich op vakmensen en liefhebbers van ambacht en gaat daarom dieper in op de technieken en materialen die worden gebruikt in verschillende ambachten. Métier biedt lezers een uniek inzicht in het proces van ambachtelijke makers, met prachtige foto’s en verhalen over hun werk en de inspiratie die ze opdoen. Het tijdschrift is dus met name gericht op de inhoudelijke kwaliteit en diepgang van de artikelen en minder op extra’s zoals kortingscodes, winacties en dergelijke.