Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Marie Claire
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Marie Claire Magazine online bestellen

Jouw favoriete Marie Claire Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Marie Claire

Marie Claire is een internationaal tijdschrift dat gericht is op mode, schoonheid, gezondheid en vrouwenzaken. Het magazine is bedoeld voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in mode, stijl en cultuur, maar ook maatschappelijk betrokken zijn en zich willen informeren over sociale kwesties. Met aandacht voor diversiteit en inclusiviteit biedt Marie Claire een mix van praktisch advies, inspirerende verhalen en diepgaande analyses van actuele kwesties. Het tijdschrift heeft edities in veel verschillende landen en heeft zich sinds de oprichting in 1937 ontwikkeld tot een iconisch en invloedrijk merk.

De inhoud van Marie Claire

Marie Claire is een internationaal mode magazine dat gericht is op moderne vrouwen van alle leeftijden. Het tijdschrift biedt een combinatie van inspirerende mode- en beauty reportages, artikelen over de nieuwste trends en inzichten in maatschappelijke kwesties. Naast de mode- en beauty secties, publiceert Marie Claire ook artikelen over lifestyle, cultuur en reizen. Het tijdschrift heeft als doel vrouwen te inspireren om hun persoonlijke stijl te ontwikkelen en om ze bewust te maken van de belangrijke kwesties in de maatschappij.

Extra’s van Marie Claire

Marie Claire biedt naast de artikelen en reportages in het tijdschrift ook diverse extra’s. Zo heeft het magazine een website met nog meer content, zoals dagelijkse nieuwtjes, achtergrondverhalen, mode- en beautytips en exclusieve interviews. Daarnaast organiseert het tijdschrift evenementen, zoals modeshows en lezingen, en biedt het regelmatig interessante kortingen en winacties voor abonnees. Marie Claire is niet alleen een tijdschrift, maar een compleet merk met allerlei extra’s voor de moderne, geïnteresseerde en ambitieuze vrouw.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever