Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Majesteit

Over Majesteit

Majesteit is een Nederlands tijdschrift dat gewijd is aan het koninklijk huis van Nederland. Het tijdschrift verschijnt elke twee maanden en biedt exclusieve interviews, achtergrondverhalen, foto’s en nieuws over de Oranjes. Majesteit richt zich op een brede doelgroep die geïnteresseerd is in het wel en wee van de koninklijke familie en hun activiteiten in binnen- en buitenland. Het tijdschrift wordt uitgegeven door uitgeverij FC Klap BV en is sinds 2005 op de markt.

De inhoud van Majesteit

Majesteit is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op het koningshuis en de bijbehorende protocol en etiquette. Het tijdschrift bevat exclusieve interviews, achtergrondartikelen en reportages over leden van de koninklijke familie, zowel in Nederland als daarbuiten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan andere vorstenhuizen en de internationale royalty. Ook bevat het blad fotoreportages van koninklijke gebeurtenissen en officiële bezoeken. Het blad verschijnt tien keer per jaar en is vooral populair onder royalty-fans en liefhebbers van geschiedenis en protocol.

Extra’s van Majesteit

Het tijdschrift Majesteit richt zich op royalty en alles wat daarmee te maken heeft. Het biedt zijn lezers exclusieve verhalen en foto’s over de koninklijke familie in binnen- en buitenland. Naast deze verhalen bevat het tijdschrift ook interviews met mensen die in de buurt van de koninklijke familie staan, zoals vroegere lakeien en de paleis fotograaf. Ook bevat het tijdschrift vaak extra’s zoals posters van de koninklijke familie, een speciale uitgave rondom Koningsdag en een agenda met belangrijke data voor royalty-liefhebbers.

Jaar van uitgave
Taal