Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Lourens Magazine

Lourens Magazine online bestellen

Jouw favoriete Lourens Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 34 resultaten wordt getoond

Over Lourens

Lourens Magazine is een Nederlands glossy tijdschrift dat in 2012 voor het eerst verscheen. Het tijdschrift is vernoemd naar de oprichtster, de mode-ondernemer en zakenvrouw Nikkie Lourens. Het tijdschrift richt zich op moderne, zelfbewuste vrouwen die van het goede leven houden. Het biedt inspiratie op het gebied van mode, beauty, reizen, culinair genieten en kunst. Lourens is een stijlvol en luxueus tijdschrift dat een hoge kwaliteit content biedt.

De inhoud van Lourens

Lourens Magazine is een luxe lifestyle magazine met als slogan “for the woman who dares”. Het magazine richt zich op de moderne en onafhankelijke vrouw die houdt van luxe, reizen, mode, beauty en kunst. Het tijdschrift heeft een hoogwaardige uitstraling en brengt inspirerende interviews, reportages en achtergrondverhalen over bijzondere vrouwen en hun carrières, kunst, reizen en mode. Naast mode en beauty richt Lourens zich ook op maatschappelijke kwesties en persoonlijke ontwikkeling. Het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.

Extra’s van Lourens

Lourens Magazine is meer dan alleen een lifestyle magazine. Het tijdschrift biedt ook diverse extra’s, zoals de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve evenementen en reizen, en toegang tot speciale kortingen en aanbiedingen van luxe merken. Daarnaast ontvangen abonnees ook regelmatig gratis producten en samples. Met deze extra’s wil Lourens haar lezers de ultieme luxueuze lifestyle-ervaring bieden.

Taal
Uitgever