Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Lonely Planet

Lonely Planet Magazine online bestellen

Jouw favoriete Lonely Planet Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 2 resultaten

Over Lonely Planet

Lonely Planet is een toonaangevend tijdschrift voor reizigers en avonturiers. Het werd opgericht in 1973 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als de ultieme gids voor onafhankelijke reizigers. Met zijn wereldwijde netwerk van reis schrijvers en fotografen, biedt Lonely Planet reisinspiratie, praktische informatie en deskundige tips om de beste reiservaring te creëren. Of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke vakantie, een luxe reis of een echte off-the-beaten-track-ervaring, Lonely Planet heeft iets te bieden voor alle soorten reizigers.

De inhoud van Lonely Planet

Lonely Planet is een tijdschrift dat gericht is op het inspireren van reislustige mensen. Het tijdschrift biedt uitgebreide informatie over bestemmingen over de hele wereld, inclusief praktische tips, beoordelingen van restaurants en hotels en informatie over lokale evenementen en festivals. Het is een bron van inspiratie voor reizigers die op zoek zijn naar onontdekte pareltjes, lokale ervaringen en unieke avonturen. Daarnaast bevat het tijdschrift ook verhalen van ervaren reizigers en interessante reisreportages die lezers meenemen op een reis rond de wereld.

Extra’s van Lonely Planet

Lonely Planet biedt naast reisinspiratie en praktische reisinformatie ook extra’s om je reiservaring te verbeteren. Zo hebben ze onder andere een uitgebreide website met reisgidsen, tips en adviezen, en een community van reizigers die ervaringen delen en vragen beantwoorden. Ook bieden ze speciale reisproducten aan, zoals reisgidsen, kaarten, en apps die offline kunnen worden gebruikt, zodat je tijdens je reis altijd toegang hebt tot belangrijke informatie.