Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » HP / De Tijd

Over HP / De Tijd

HP/De Tijd is een Nederlands opinieblad dat tweewekelijks verschijnt. Het tijdschrift werd in 1977 opgericht en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevend platform voor journalistiek, debat, literatuur en kunst. Het richt zich op de actualiteit en achtergronden daarvan, en biedt een brede mix van reportages, interviews, columns en essays. Het tijdschrift behandelt uiteenlopende onderwerpen, van politiek en economie tot cultuur en wetenschap, en laat zich daarbij leiden door een onafhankelijke en kritische geest.

De inhoud van HP / De Tijd

HP/De Tijd is een Nederlands opinietijdschrift dat sinds 1977 verschijnt. Het tijdschrift richt zich op politiek, cultuur, economie en maatschappelijke ontwikkelingen, en biedt diepgaande analyses, interviews en reportages over actuele thema’s en ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten. Het tijdschrift heeft daarnaast aandacht voor kunst, literatuur, film en wetenschap, en biedt ook ruimte aan columns, essays en recensies van spraakmakende auteurs en opiniemakers. HP/De Tijd is een platform voor kritische en onafhankelijke journalistiek, waarbij het vrije woord hoog in het vaandel staat.

Extra’s van HP / De Tijd

HP/De Tijd is een tijdschrift dat zich richt op onderzoeksjournalistiek en opinie. Naast achtergrondartikelen en interviews over actuele onderwerpen zoals politiek, cultuur, media en wetenschap, bevat het tijdschrift ook opinieartikelen van bekende en minder bekende auteurs en opiniemakers. Een extra kenmerk van HP/De Tijd is de aandacht voor kunst en literatuur, met recensies en achtergrondartikelen over boeken, films, theater en tentoonstellingen. Het tijdschrift besteedt verder ook aandacht aan lifestyle-onderwerpen, zoals reizen, culinair, mode en wonen. Daarnaast bevat het blad ook columns en dossiers over specifieke thema’s.

Thema
Jaar van uitgave
Taal