Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Hoefslag

Over Hoefslag

Hoefslag is een Nederlands tijdschrift dat geheel in het teken staat van de paardensport. Het blad richt zich op zowel de recreatieve als de professionele ruiter en biedt een breed scala aan onderwerpen, waaronder trainingstechnieken, voeding, gezondheid, wedstrijdverslagen en informatie over paardenrassen. Het magazine verschijnt tien keer per jaar en wordt uitgegeven door Virtùmedia.

De inhoud van Hoefslag

Hoefslag is een Nederlands tijdschrift voor paardenliefhebbers en richt zich op het dressuur- en springsport. Het blad bevat artikelen over bekende ruiters, paardenevenementen, trainingstips, medische vraagstukken en andere zaken die relevant zijn voor de paardenwereld. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de relatie tussen ruiter en paard en de verzorging van het dier. Het blad heeft als doel om de lezers te inspireren, informeren en vermaken op het gebied van de paardensport.

Extra’s van Hoefslag

Hoefslag is een tijdschrift dat zich richt op paardenliefhebbers en biedt naast interessante artikelen en reportages over paarden, paardensport en -fokkerij ook diverse extra’s. Zo is er aandacht voor nieuws over paarden en evenementen, interviews met bekende ruiters en amazones, tips over gezondheid en voeding van paarden, en informatie over de nieuwste producten op het gebied van ruitersport en paardensport. Daarnaast bevat het tijdschrift vaak extra bijlagen, zoals een poster met mooie paardenfoto’s of een special over een bepaald paardenras of -evenement.