Je bent nu hier » Home » Magazines » Harder! Het Zwarte Cross
Taal
9
Thema
9
Stock
9

Over Harder! Het Zwarte Cross Magazine

Harder! Het Zwarte Cross Magazine is een tijdschrift dat volledig in het teken staat van het Zwarte Cross Festival, het grootste festival van Nederland. Het magazine wordt uitgegeven door de organisatie van het festival en biedt een kijkje achter de schermen van het evenement. Het tijdschrift richt zich op de harde kern van de festivalgangers en staat boordevol verhalen, interviews, foto’s en wetenswaardigheden over het festival en de mensen die erbij betrokken zijn. Het magazine verschijnt tweemaal per jaar: een keer voor en een keer na het festival.

De inhoud van Harder! Het Zwarte Cross Magazine

Harder! Het Zwarte Cross Magazine is een tijdschrift dat volledig in het teken staat van het jaarlijkse Zwarte Cross-festival in Lichtenvoorde. Het festival is een van de grootste motorcross-evenementen van Europa en trekt ieder jaar duizenden bezoekers. In het tijdschrift vind je dan ook alles over het festival: van interviews met artiesten en coureurs tot praktische informatie over kamperen op de festivalcamping. Daarnaast bevat het magazine ook verhalen en foto’s van eerdere edities van het festival, en krijg je een kijkje achter de schermen bij de organisatie.

Extra’s van Harder! Het Zwarte Cross Magazine

Het tijdschrift Harder! Het Zwarte Cross Magazine is geen gewoon tijdschrift. Het is een magazine dat volledig is gewijd aan het grootste muziek- en motorcross festival van Nederland: de Zwarte Cross. Naast verhalen over de muziek, motoren en andere activiteiten op het festival, biedt het magazine ook interviews met artiesten en sporters, humoristische columns en andere verhalen die de sfeer van de Zwarte Cross tot leven brengen. Het blad wordt uitgegeven in aanloop naar het festival en biedt daarnaast een aantal extra’s, zoals een plattegrond en informatie over de verschillende podia en activiteiten.