Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Happy in shape
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Happy in shape Magazine online bestellen

Jouw favoriete Happy in shape Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 25 resultaten wordt getoond

Over Happy In Shape

Happy in Shape is een lifestyle magazine dat zich richt op vrouwen die een gezonde levensstijl nastreven. Het tijdschrift is een combinatie van de laatste trends op het gebied van mode en beauty, sport en voeding. Het inspireert en motiveert vrouwen om gezond en fit te blijven, zonder hierbij het plezier uit het oog te verliezen. Het tijdschrift biedt praktische tips, interviews met bekende Nederlanders en achtergrondverhalen over een gezonde levensstijl.

De inhoud van Happy In Shape

Happy in Shape is een tijdschrift dat zich richt op een gezonde levensstijl en alles wat daarbij komt kijken. Het blad bevat onder andere artikelen over gezond eten, sporten en bewegen, beauty, mode en reizen. Daarnaast biedt het inspiratie en motivatie voor het behalen van persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Het tijdschrift is bedoeld voor vrouwen die op een leuke en positieve manier bezig willen zijn met hun gezondheid en die daarbij ook graag tips en tricks ontvangen om dit te bereiken.

Extra’s van Happy In Shape

Happy in Shape is een tijdschrift dat veel extra’s biedt naast de reguliere inhoud. Zo staan er in bijna elk nummer interviews met bekende Nederlanders over hun lifestyle, worden er regelmatig winacties georganiseerd en bevat het tijdschrift vaak een handige workout guide. Daarnaast is er ook aandacht voor beauty en fashion met leuke tips en trends op het gebied van kleding, make-up en haar. In het tijdschrift worden ook regelmatig gezonde recepten en lifestyle-artikelen gepubliceerd, zodat lezers kunnen werken aan hun algehele welzijn.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever