Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » GP Magazine

Over GP Magazine

GP Magazine is een tijdschrift dat helemaal draait om de Formule 1 en aanverwante autosport. Het is het oudste Formule 1-tijdschrift van Nederland en is daarmee een belangrijke bron van informatie voor liefhebbers van deze sport. Het blad richt zich op de echte liefhebber en biedt diepgaande analyses van races, interviews met coureurs en teambazen, achtergrondverhalen over de sport en haar geschiedenis, technische uitleg en veel foto’s van de auto’s en de actie op de baan.

De inhoud van GP Magazine

GP Magazine is een tijdschrift gericht op de Formule 1 liefhebber. Het blad biedt uitgebreide en diepgaande analyses van de races, de coureurs en de technische aspecten van de Formule 1. Daarnaast bevat het tijdschrift interviews met coureurs, achtergrondverhalen over de geschiedenis van de sport en speciale edities die dieper ingaan op een bepaald onderwerp. Het is een must-read voor de fanatieke Formule 1 fan die meer wil weten over de sport en de mensen erachter.

Extra’s van GP Magazine

RTL GP Magazine richt zich specifiek op de Formule 1 en biedt daarom voornamelijk achtergrondinformatie, interviews en reportages over de coureurs, teams en races in de koningsklasse van de autosport. Naast de gedetailleerde raceverslagen en analyses van de prestaties van de teams en coureurs, biedt het tijdschrift ook een kijkje achter de schermen bij de verschillende teams. Bovendien worden er regelmatig specials uitgebracht, zoals bijvoorbeeld een Formule 1 Jaargids waarin het hele seizoen uitgebreid wordt geanalyseerd en voorbeschouwd. In deze specials komen onderwerpen als de techniek van de auto’s, de geschiedenis van de sport en de toekomst van de Formule 1 aan bod.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever