Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Gezond Verstand
Jaar van uitgave
Taal

Over Gezond Verstand

Gezond Verstand is een Nederlands tijdschrift dat in 2020 is opgericht. Het tijdschrift onderscheidt zich van andere media doordat het niet afhankelijk is van advertentie-inkomsten en daarom volledig onafhankelijk kan berichten. Het doel van Gezond Verstand is om de lezers te voorzien van informatie die in de reguliere media vaak onderbelicht blijft. Het tijdschrift richt zich op politieke, economische en maatschappelijke kwesties en wil de lezers helpen om de complexe wereld om hen heen beter te begrijpen.

De inhoud van Gezond Verstand

Het tijdschrift Gezond Verstand is een Nederlands maandblad dat zich richt op onafhankelijke, kritische journalistiek en nieuwsanalyse. Het tijdschrift heeft als doel de lezers te voorzien van informatie die niet of nauwelijks door de gevestigde media wordt gebracht en om kritisch te kijken naar onderwerpen zoals gezondheid, milieu, politiek, economie en maatschappij. Daarbij wordt gebruik gemaakt van zowel nationale als internationale bronnen en wordt gestreefd naar diepgang en nuance. Naast nieuws en achtergronden bevat Gezond Verstand ook artikelen over alternatieve geneeswijzen, voeding en spiritualiteit.

Extra’s van Gezond Verstand

Het tijdschrift Gezond Verstand bevat naast de reguliere inhoud ook een aantal extra’s. Zo worden er in het tijdschrift interviews gehouden met bekende personen, worden er boekentips gegeven en vindt men er diverse columns van experts en lezers. Ook bevat het tijdschrift een rubriek met lezersvragen en wordt er aandacht besteed aan natuurlijke geneeswijzen en voedingssupplementen. Bovendien is er in het tijdschrift ook aandacht voor actuele onderwerpen en maatschappelijke kwesties die anders onderbelicht blijven in de media. Dit alles maakt Gezond Verstand tot een bijzonder tijdschrift dat zich richt op kritische lezers die openstaan voor alternatieve denkbeelden.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever