Je bent nu hier » Home » Magazines » Geeky Monkey Issue
Stock
4

Geeky Monkey Issue Magazine online bestellen

Jouw favoriete Geeky Monkey Issue Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Geeky Monkey

Geeky Monkey is een Brits tijdschrift dat zich richt op liefhebbers van science fiction, fantasy en popcultuur. Het magazine staat vol met recensies van films, tv-shows, boeken, comics en games. Daarnaast bevat het interviews met beroemde acteurs, regisseurs en schrijvers, nieuws over aankomende evenementen en interessante artikelen over verschillende onderwerpen binnen de geek-cultuur. Geeky Monkey is opgericht in 2017 en wordt zes keer per jaar uitgegeven. Het tijdschrift is beschikbaar in print en digitaal formaat.

De inhoud van Geeky Monkey

Geeky Monkey is een tijdschrift dat gericht is op liefhebbers van gaming, technologie, films, tv-series en stripboeken. Het magazine biedt een mix van nieuws, recensies, previews, interviews en reportages. Het tijdschrift richt zich op de geek-cultuur en biedt artikelen over onderwerpen als gaming-hardware, nieuwe films en tv-series, en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarnaast bevat het tijdschrift regelmatig strips en cartoons, evenals puzzels en games.

Extra’s van Geeky Monkey

Geeky Monkey is een tijdschrift voor iedereen die van gamen, technologie en nerd-cultuur houdt. Naast de interessante artikelen en achtergrondverhalen over de nieuwste technologische ontwikkelingen, bevat het tijdschrift ook veel extra’s. Zo vind je in elk nummer bijvoorbeeld exclusieve previews van aankomende games en films, reviews van de nieuwste gadgets, en leuke en uitdagende puzzels om je hersenen mee te kraken. Bovendien bevat elk nummer interessante interviews met mensen die actief zijn in de gamewereld of zich bezighouden met andere nerd-cultuur gerelateerde activiteiten. Kortom, Geeky Monkey biedt veel meer dan alleen maar nieuws over de nieuwste games en gadgets.