de verrassing van een

los

tijdschrift

MENU

ZOEKEN

WINKELWAGEN

Filosofie Magazine online bestellen

Jouw favoriete Filosofie Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Jaar van uitgave
Taal
Edit Content
Jaar van uitgave
Taal

Toont alle 2 resultaten

  • Filosofie magazine – 03 2023

     8,99
  • filosofie-magazine-02-2022-goede

    Filosofie Magazine Special – 02 2022

     9,50

Over Filosofie Magazine

Filosofie Magazine is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op filosofie, cultuur en maatschappij. Het magazine behandelt diverse filosofische onderwerpen, van de geschiedenis van de filosofie tot moderne filosofische vraagstukken. Het biedt inzicht in actuele maatschappelijke kwesties en biedt diepgaande analyses en interviews met filosofen en andere deskundigen op dit gebied. Filosofie Magazine is bedoeld voor een breed publiek, variërend van studenten tot ervaren filosofen, en biedt een toegankelijke manier om kennis te maken met filosofie.

De inhoud van Filosofie Magazine

Filosofie Magazine is een Nederlands tijdschrift dat zowel voor de filosofische professional als de geïnteresseerde leek interessant is. Het blad behandelt uiteenlopende onderwerpen in de filosofie, van klassieke denkers en hun werken tot hedendaagse vraagstukken en debatten. Er is ook aandacht voor onderwerpen als literatuur, wetenschap, geschiedenis en politiek, waarbij de filosofische invalshoek centraal staat. Artikelen in het blad zijn over het algemeen toegankelijk en informatief geschreven, en bieden een diepgaande en kritische analyse van de behandelde onderwerpen.

Extra’s van Filosofie Magazine

Filosofie Magazine biedt naast inspirerende artikelen en essays ook verschillende extra’s aan. Zo is er bijvoorbeeld de Filosofie Magazine Scheurkalender, waarbij elke dag een nieuwe filosofische gedachte wordt gedeeld. Ook worden er regelmatig thema-avonden, lezingen en debatten georganiseerd waar abonnees korting op krijgen. Verder is er een online archief beschikbaar waarin alle eerder verschenen artikelen te lezen zijn en worden er regelmatig podcasts en videomateriaal geproduceerd om de lezer verder te verdiepen in de filosofie.