Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Fibre Mood

Fibre Mood Magazine online bestellen

Jouw favoriete Fibre Mood Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Fibre Mood

Fibre Mood is een Belgisch tijdschrift dat zich richt op creatieve naaiprojecten en mode. Het magazine werd opgericht in 2018 en heeft sindsdien een sterke community van naai- en mode-liefhebbers opgebouwd. Het tijdschrift biedt naaipatronen, stylingtips, interviews met ontwerpers, en inspirerende artikelen over mode en textiel. Fibre Mood onderscheidt zich door zijn toegankelijke benadering van naaien en mode, waardoor het geschikt is voor beginners en ervaren naaisters.

De inhoud van Fibre Mood

Fibre Mood is een tijdschrift dat zich richt op de creatieve naai gemeenschap en bevat inspiratie, patronen en stapsgewijze instructies voor het maken van kleding en accessoires. Naast naaipatronen biedt het tijdschrift ook breipatronen en haakpatronen voor degenen die liever met garen werken. De ontwerpen in Fibre Mood variëren van casual tot formele stijlen en zijn bedoeld om op maat te worden gemaakt voor de individuele drager. Het tijdschrift is gericht op zowel beginnende als ervaren naaisters en biedt een scala aan tutorials en technische tips om de vaardigheden van de lezers te verbeteren.

Extra’s van Fibre Mood

Fibre Mood biedt naast het tijdschrift ook extra’s aan voor haar lezers. Zo heeft het tijdschrift een website waarop het mogelijk is om patronen te downloaden, stoffen en fournituren te bestellen en om inspiratie op te doen voor nieuwe naaiprojecten. Ook is het mogelijk om via de website workshops te volgen en vragen te stellen aan ervaren naaisters. Daarnaast organiseert Fibre Mood regelmatig naai events en worden er online naai challenges georganiseerd. Al deze extra’s dragen bij aan het stimuleren van de creativiteit en het enthousiasme van naaisters en brengt ze samen in een inspirerende community.