Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Elsevier
Taal
Thema
Uitgever

Elsevier Magazine online bestellen

Jouw favoriete Elsevier Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Elsevier

Elsevier is een Nederlands opinieblad dat zich richt op politiek, economie, cultuur en wetenschap. Het magazine is opgericht in 1945 en heeft sindsdien een belangrijke positie ingenomen in het Nederlandse medialandschap. Elsevier staat bekend om zijn kritische en diepgaande journalistiek, waarbij het niet schuwt om controversiële onderwerpen aan te snijden en de discussie aan te zwengelen. Het magazine biedt een platform voor zowel bekende als minder bekende schrijvers en deskundigen, die hun visie en mening kunnen delen over actuele kwesties. Elsevier verschijnt wekelijks en is zowel in print als online beschikbaar.

De inhoud van Elsevier

Het Nederlandse tijdschrift Elsevier richt zich op politiek, economie, cultuur en wetenschap en biedt diepgaande analyses en opiniestukken over actuele kwesties. Het magazine staat bekend om zijn kritische en onafhankelijke journalistiek, waarbij de nadruk ligt op feitelijke onderbouwing en achtergronden van het nieuws. Elsevier behandelt niet alleen nationale en internationale ontwikkelingen, maar ook wetenschappelijke en culturele ontwikkelingen. Het magazine biedt een podium aan zowel bekende als minder bekende schrijvers en deskundigen, die vanuit diverse invalshoeken hun visie en analyse delen. Elsevier is erop gericht om de lezer te informeren en te inspireren en zo een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk debat. Naast de wekelijkse editie biedt Elsevier ook diverse extra’s, zoals boeken en speciale uitgaven over actuele thema’s.

Extra’s van Elsevier

Het Nederlandse tijdschrift Elsevier biedt naast de wekelijkse editie ook diverse extra’s voor de lezers. Zo organiseert het magazine jaarlijks de uitreiking van de Elsevier Weekblad Journalistieke Prijs, waarbij de beste journalistieke producties van het jaar worden bekroond. Daarnaast biedt Elsevier diverse events aan, zoals congressen en debatten, waarbij bekende sprekers en deskundigen worden uitgenodigd om te spreken over actuele kwesties. Het magazine heeft ook een uitgebreide website, waarop dagelijks nieuws en achtergronden worden gepubliceerd en waarop lezers kunnen reageren op artikelen en discussiëren over actuele thema’s. Elsevier biedt daarnaast nog extra’s, zoals podcasts en nieuwsbrieven, die zich richten op specifieke onderwerpen of doelgroepen. Door deze extra’s biedt Elsevier de lezers de mogelijkheid om zich nog verder te verdiepen in de onderwerpen die hen interesseren en om actief deel te nemen aan het maatschappelijk debat.

Thema
Taal
Uitgever