Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » De Kanttekening
Jaar van uitgave
Taal

De Kanttekening Magazine online bestellen

Jouw favoriete De Kanttekening Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over De Kanttekening

De Kanttekening is een Nederlands online journalistiek platform dat zich richt op achtergronden en verdieping van nieuws, cultuur en samenleving vanuit een diverse, inclusieve en intersectionele benadering. Het platform brengt artikelen over verschillende thema’s zoals politiek, religie, kunst en cultuur, sport en maatschappij en heeft een divers team van redacteuren en gast columnisten die vanuit hun eigen expertise en ervaring bijdragen aan de diversiteit van de inhoud.

De inhoud van De Kanttekening

De Kanttekening is een Nederlands maandblad dat nieuws en achtergronden biedt over de multiculturele samenleving. Het tijdschrift richt zich op Nederlanders met een migratieachtergrond en op mensen die geïnteresseerd zijn in diversiteit en integratie. In De Kanttekening worden uiteenlopende onderwerpen behandeld, zoals politiek, cultuur, economie en religie. Er is ruimte voor verschillende perspectieven en meningen, en er wordt ook aandacht besteed aan minder bekende verhalen en subculturen. Naast het magazine heeft De Kanttekening ook een website met dagelijks nieuws en opinie.

Extra’s van De Kanttekening

Het tijdschrift De Kanttekening biedt naast het reguliere magazine ook een digitale nieuwsbrief aan, waarin de belangrijkste nieuwsberichten van de week op een rijtje worden gezet. Daarnaast organiseert De Kanttekening regelmatig evenementen zoals lezingen en debatten rondom actuele maatschappelijke thema’s en biedt het een online platform voor discussie en opinievorming over deze onderwerpen.

Jaar van uitgave
Taal