Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Bobo

Over Bobo

Bobo is een populair tijdschrift in Nederland gericht op kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. Het is een educatief tijdschrift dat kinderen helpt bij hun ontwikkeling, met kleurrijke pagina’s, verhalen, spellen en puzzels die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Het tijdschrift wordt elke maand uitgebracht en is een van de meest gelezen tijdschriften voor kleuters in Nederland.

De inhoud van Bobo

Bobo is een tijdschrift dat speciaal is ontworpen voor kinderen tussen 4 en 7 jaar oud. Het tijdschrift staat vol met kleurrijke illustraties en verhalen, spelletjes en puzzels die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. De verhalen zijn educatief en hebben vaak een moraal die kinderen kan helpen bepaalde situaties te begrijpen en ermee om te gaan. Bobo bevat ook liedjes, knutselideeën en recepten voor kinderen. Het tijdschrift heeft als doel om kinderen op een speelse manier te vermaken en te helpen bij hun ontwikkeling.

Extra’s van Bobo

Bobo is een tijdschrift dat zich richt op kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. Het blad is kleurrijk en staat vol met verhalen, puzzels, spelletjes en knutselopdrachten die speciaal zijn afgestemd op de leeftijdsgroep. De extra’s van het tijdschrift Bobo zijn onder andere stickers, posters en kleurplaten die bijdragen aan de creativiteit en verbeelding van de jonge lezers. Ook wordt er in elk nummer aandacht besteed aan educatieve thema’s zoals taal, rekenen en sociale vaardigheden, waardoor kinderen spelenderwijs kunnen leren.

Jaar van uitgave
Taal