Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Bergen magazine
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Bergen magazine online bestellen

Jouw favoriete Bergen magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 25 resultaten wordt getoond

Over Bergen Magazine

Bergen Magazine is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op reizen, natuur en cultuur. Het blad is gericht op mensen die houden van wandelen, fietsen, kamperen en andere vormen van outdoor activiteiten. Het blad bevat veel reportages, achtergrondartikelen, interviews, fotoreportages en praktische informatie over de mooiste bestemmingen in binnen- en buitenland. Naast reisverhalen biedt Bergen Magazine ook aandacht aan ecologie, duurzaamheid en verantwoord reizen.

De inhoud van Bergen Magazine

Bergen Magazine is een tijdschrift dat zich richt op natuur, cultuur, geschiedenis en reizen in de bergen. Het tijdschrift bevat reportages, interviews en achtergrondverhalen over berggebieden over de hele wereld, zoals de Alpen, de Himalaya, de Andes en de Rocky Mountains. Ook komen verschillende activiteiten in de bergen aan bod, zoals wandelen, klimmen, skiën en mountainbiken. Verder bevat het tijdschrift informatie over accommodaties, reizen en lokale culturen.

Extra’s van Bergen Magazine

Bergen Magazine biedt naast inspirerende artikelen en prachtige foto’s ook diverse extra’s. Zo zijn er bijvoorbeeld tips voor wandelroutes en fietsroutes in de bergen, aanbevelingen voor hotels en restaurants en interviews met lokale bewoners. Ook zijn er regelmatig winacties waarbij lezers kans maken op bijzondere prijzen, zoals een weekend weg in de bergen of kaartjes voor een concert in de buitenlucht. Bovendien is het tijdschrift interactief doordat lezers hun eigen ervaringen en tips kunnen delen via de website en social media van Bergen Magazine.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever