Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » B trendy

Over B Trendy

B Trendy is een Nederlands hobby tijdschrift gericht op creatieve en trendy vrouwen die houden van handwerk, DIY-projecten en interieurdesign. Het magazine biedt inspiratie, tips en tutorials voor verschillende creatieve projecten, zoals breien, haken, schilderen en knutselen. Daarnaast richt het tijdschrift zich ook op interieurdesign, waarbij het lezers voorziet van decoratietips en -ideeën om hun huis een persoonlijke touch te geven. B Trendy biedt zo een creatieve uitlaatklep voor hobbyisten en creatievelingen die op zoek zijn naar nieuwe ideeën en inspiratie voor hun projecten.

De inhoud van B Trendy

Het hobby tijdschrift B Trendy biedt maandelijks inspiratie voor creatieve hobby’s zoals handwerken, knutselen en DIY-projecten. Het tijdschrift richt zich op vrouwen van alle leeftijden en bevat diverse patronen, tips en trucs om zelf aan de slag te gaan. Ook worden er regelmatig leuke en originele ideeën gepresenteerd om je eigen interieur op te vrolijken of cadeaus te maken voor vrienden en familie. De nadruk ligt op trendy en eigentijdse ontwerpen die aansluiten bij de huidige interieur- en modetrends.

Extra’s van B Trendy

B Trendy biedt naast inspiratie voor creatieve hobby’s ook verschillende extra’s om de lezers verder te ondersteunen. Zo zijn er in het tijdschrift gedetailleerde patronen, stap-voor-stap-instructies en handige tips te vinden. Ook bevat het blad interviews met bekende creatievelingen en staan er reviews van nieuwe hobby producten in. Daarnaast biedt het tijdschrift ook online extra’s, zoals handige printables en een community waar lezers hun creaties kunnen delen en tips kunnen uitwisselen. Kortom, B Trendy heeft voor zowel beginnende als gevorderde creatievelingen alles in huis om hun passie voor handwerken, schilderen en andere hobby’s verder te ontwikkelen.

Taal