Je bent nu hier » Home » Magazines » AutoWeek
Jaar uitgave
11
Taal
81
Thema
82
Uitgever
82
Stock
6
76

Over AutoWeek

Autoliefhebbers die op zoek zijn naar het laatste autonieuws en diepgaande autotests vinden wellicht hun interesse in het tijdschrift AutoWeek. Dit Nederlandse weekblad richt zich voornamelijk op autonieuws, autotests en rij-impressies, zowel nationaal als internationaal. AutoWeek bevat daarnaast ook nuttige informatie over de technologie, geschiedenis en wetgeving van auto’s en verkeersveiligheid.

De inhoud van AutoWeek

AutoWeek is een Nederlands autoblad dat wekelijks verschijnt. Het blad richt zich op autonieuws, autotests, reportages, columns en achtergrondartikelen over de auto-industrie. AutoWeek biedt ook informatie over occasions en de aankoop van auto’s. Het tijdschrift is een uitgebreide bron van informatie voor autoliefhebbers die geïnteresseerd zijn in alle aspecten van de autowereld.

Extra’s van AutoWeek

AutoWeek is een Nederlands autoblad dat zich richt op autoliefhebbers. Naast het maandelijkse tijdschrift biedt AutoWeek ook diverse extra’s aan, waaronder een website, nieuwsbrief en video’s. De website is een uitgebreide bron van autonieuws, met tests, reviews en het laatste nieuws uit de auto-industrie. Ook is er de mogelijkheid om auto’s te vergelijken en te zoeken naar auto’s die te koop zijn. AutoWeek biedt daarnaast een wekelijkse nieuwsbrief aan, waarin het belangrijkste autonieuws van de week wordt besproken. Op het YouTube-kanaal van AutoWeek worden video’s geplaatst met reviews van nieuwe auto’s, nieuws en reportages van autoshows.