Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Antroposofie Magazine

Over Antroposofie Magazine

Antroposofie Magazine is een tijdschrift dat zich richt op antroposofie, een filosofie die gebaseerd is op de leer van de Oostenrijkse filosoof Rudolf Steiner. Het tijdschrift is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in antroposofie en de toepassing ervan in het dagelijks leven. Het biedt informatie over uiteenlopende onderwerpen zoals duurzaamheid, gezondheid, opvoeding en kunst, allemaal vanuit een antroposofische invalshoek.

De inhoud van Antroposofie Magazine

Het tijdschrift Antroposofie Magazine is gericht op antroposofie, een spirituele stroming die is ontwikkeld door Rudolf Steiner. Het magazine biedt een diversiteit aan artikelen over onderwerpen als filosofie, cultuur, gezondheid en spiritualiteit. Het magazine heeft als doel om de lezers te informeren en te inspireren over deze levensbeschouwelijke stroming en om hen te laten kennismaken met de praktische toepassing van antroposofie in het dagelijks leven.

Extra’s van Antroposofie Magazine

Antroposofie Magazine biedt naast inspirerende artikelen en interviews ook praktische tips en achtergrondinformatie over antroposofie en de antroposofische levenswijze. Zo vind je bijvoorbeeld informatie over antroposofische geneeskunde, biologisch-dynamische landbouw, antroposofische opvoeding en meer. Het tijdschrift biedt daarmee een verdieping in het antroposofische gedachtegoed en handvatten om dit in de praktijk toe te passen.