Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » America
Jaar van uitgave
Taal

Over America

America is een Amerikaans tijdschrift dat zich richt op politiek, cultuur en het dagelijks leven in de Verenigde Staten. Het magazine wordt sinds 1909 gepubliceerd en is daarmee een van de oudste tijdschriften in de Verenigde Staten. America is opgericht door de katholieke jezuïetenorde en heeft daarom een sterke focus op religie en ethische kwesties. Het tijdschrift wordt uitgebracht op een tweewekelijkse basis en is bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige artikelen, essays en recensies.

De inhoud van America

Het tijdschrift America richt zich op het ontdekken en verkennen van de Verenigde Staten. Het blad bevat artikelen over reizen, cultuur, geschiedenis en politiek van het land. Daarnaast worden ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van entertainment, literatuur en technologie in de VS besproken. Het tijdschrift bevat ook veel foto’s van de prachtige landschappen en bezienswaardigheden van het land en biedt zo inspiratie voor nieuwe reizen en avonturen.

Extra’s van America

Het tijdschrift America bevat naast de reguliere artikelen ook extra’s, zoals interviews met Amerikaanse schrijvers, recensies van boeken en films die zich afspelen in de Verenigde Staten, en interessante reistips voor wie geïnteresseerd is in het ontdekken van de vele prachtige plekken die het land te bieden heeft. Daarnaast bevat het tijdschrift ook foto-essays en andere visuele bijdragen die de schoonheid en diversiteit van Amerika weergeven. Voor liefhebbers van Amerikaanse cultuur, geschiedenis en reizen biedt het tijdschrift America dus genoeg extra’s om van te genieten.

Jaar van uitgave
Taal