Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Access Kiteboard magazine
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Access Kiteboard Magazine online bestellen

Jouw favoriete Access Kiteboard Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Over Access Kiteboard

Access Kiteboard is een internationaal tijdschrift gericht op de kitesurfsport en is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in deze spectaculaire sport. Het blad richt zich op zowel beginners als gevorderde kitesurfers en biedt allerlei informatie over kitesurfen, inclusief technieken, materiaal en stijl. Bovendien deelt het tijdschrift verhalen van professionals en amateurs over hun ervaringen op het water en in de kitesurf gemeenschap.

De inhoud van Access Kiteboard

Access Kiteboard is een tijdschrift dat zich richt op de kiteboard-sport, waarbij de focus ligt op kitesurfen en snowkiting. Het blad biedt verschillende artikelen die betrekking hebben op deze sporten, waaronder technische informatie over materiaal, interviews met professionele kitesurfers, nieuws over de laatste ontwikkelingen en trends in de sport en reisverslagen van kiteboard-bestemmingen over de hele wereld. Access Kiteboard is een bron van informatie en inspiratie voor iedereen die gepassioneerd is over kiteboarden.

Extra’s van Access Kiteboard

Het tijdschrift Access Kiteboard biedt naast interessante artikelen en prachtige beelden ook enkele handige extra’s voor kitesurfers. Zo bevat het tijdschrift bijvoorbeeld tips en trucs van professionele kitesurfers, advies over kitesurf gear en tests van nieuw materiaal. Daarnaast biedt het tijdschrift toegang tot exclusieve evenementen, waardoor lezers nog dichter bij de kitesurf community komen. Ten slotte biedt het tijdschrift ook video’s en foto’s van kitesurf sessies en wedstrijden, waardoor lezers nog meer inzicht krijgen in de sport.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever