Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Aasgieren

Aasgieren Magazine online bestellen

Jouw favoriete Aasgieren Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 2 resultaten

Over Aasgieren

De Aasgieren is een populaire stripreeks die voor het eerst verscheen in 1967. Het verhaal draait om een groep helden, waaronder kolonel Clifton, luitenant Bull, en sergeant Chesterfield, die in de Amerikaanse Burgeroorlog vechten. De strip combineert historische feiten met humor en avontuur, en is daarmee geliefd bij jong en oud. De personages hebben ieder hun eigen persoonlijkheid en dragen bij aan het creëren van een levendige en boeiende wereld. De stripreeks is door de jaren heen populair gebleven en heeft nog steeds een grote schare fans.

De inhoud van Aasgieren

De stripreeks De Aasgieren draait om een groep helden die opkomt voor gerechtigheid in een dystopische toekomst wereld. De wereld is geteisterd door rampen en wordt geregeerd door een corrupte elite die zichzelf verrijkt over de rug van het gewone volk. De Aasgieren zijn een groep outlaws die strijden tegen deze onderdrukking en het opnemen voor de zwakkeren. Met hun levensgevaarlijke missies, coole gadgets en onderlinge spanningen is het een avontuurlijke en spannende stripreeks.

Extra’s van Aasgieren

Het stripboek De Aasgieren bevat naast de reguliere strips ook interessante extra’s. Zo zijn er vaak achtergrondverhalen te vinden over de personages en de wereld waarin ze zich bevinden. Daarnaast zijn er soms interviews met de makers of bijvoorbeeld schetsen te vinden die een inkijkje geven in het maakproces van de strips. Dit maakt het stripboek niet alleen leuk om te lezen, maar ook interessant voor liefhebbers van het stripvak en de creatieve processen die daarbij komen kijken.