Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » 360 Magazine

Over 360 Magazine

360 Magazine is een weekblad dat uitgegeven wordt door de Volkskrant en uitblinkt in diepgravende journalistiek. Het magazine heeft een focus op het nieuws en de ontwikkelingen in het buitenland, en biedt een brede blik op de wereld door onder andere het bespreken van politieke kwesties, economische trends en culturele ontwikkelingen. Het tijdschrift heeft als missie om haar lezers op een kritische en vernieuwende manier te informeren over de wereld om hen heen. Dit doet het magazine door middel van sterke reportages, diepgaande interviews en inspirerende achtergrondartikelen.

De inhoud van 360 Magazine

360 Magazine is een Nederlands weekblad dat zich richt op het brengen van verhalen over het nieuws uit de hele wereld. Het tijdschrift bevat reportages, achtergrondverhalen, analyses en opinies over politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, cultuur en wetenschap, en duikt dieper in de achtergronden van internationale conflicten en crises. 360 Magazine heeft een internationale focus en haalt zijn nieuws uit talloze bronnen, zodat lezers altijd op de hoogte blijven van wat er speelt in de wereld. Het tijdschrift verschijnt in zowel print als online formaat en heeft een abonnementsstructuur waarbij je wekelijks toegang krijgt tot nieuwe artikelen.

Extra’s van 360 Magazine

360 Magazine biedt naast het tijdschrift ook veel extra’s voor haar lezers. Zo is er een uitgebreide website met dagelijkse artikelen, foto’s en video’s. Ook is er een nieuwsbrief waarin de belangrijkste nieuwsfeiten van de week worden samengevat en waarin artikelen en video’s worden gedeeld. Verder organiseert 360 Magazine regelmatig lezingen en evenementen, zoals debatten en filmvertoningen, waarbij abonnees vaak korting krijgen op de toegangsprijs. Ten slotte biedt het tijdschrift ook toegang tot een digitale archief met alle uitgaven van de afgelopen jaren.

Jaar van uitgave
Taal