Aanbieding!

KekMama

 7,15 Vanaf:  7,15

Over KekMama magazine

Over dit magazine:

Met Kek Mama ontvang je de #1 glossy voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama is hét moment voor jezelf: genieten, lachen, verrast worden. Met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en herkenbare columns. Over relaties, opvoeden, mode, beauty, reizen en nog veel meer. In Kek Mama gaat het niet alleen over het moeder zijn, maar vooral ook over de vrouw erachter.

 7,15
 7,15

Eerdere edities van KekMama


In deze editie: Nachtbrakers: Slapen? Daar doen logeetjes niet aan - Scharrelen na de scheiding: 'Mama, wie is die meneer?' - Op de vlucht met je kind: 'Ik liet ze niet merken hoe bang ik was' - Weg met die grote toeter: Helemaal klaar met zwanger zijn - Dyantha Brooks: 'Als alles zo mag blijven, teken ik ervoor' - Culinaire moeders - Fascinerend Israël - Verslaafd aan online gokken

KekMama - 09 2022

 7,15

Abonnementen van KekMama

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 32 nummersPremie: Voordeel: 38%Prijs:  134,08
Looptijd: 16 nummersPremie: Voordeel: 32%Prijs:  72,96
Looptijd: 8 nummersPremie: Voordeel: 20%Prijs:  43,04
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over KekMama

Kek Mama magazine is het #1 glossy voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Kek Mama glossy is een moment voor jezelf nemen: genieten, lachen, verrast worden. Met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews en tips over liefde & relatie. Nu eenvoudig te bestellen bij Magvilla.