Herfst magazines

De tijd van het jaar waar de zon zich steeds vaker verstopt, en de regen tegen het raam tikt om de herfst te introduceren. Met onze herfstaanbiedingen ontvang je nieuwe inspiratie terwijl jij heerlijk warm en droog thuis zit. Kruip weg onder een warme deken en laat je inspireren door je favoriete magazine!

Herfstachtige tijdschrift abonnementen

Haal de gezelligheid naar binnen en ontvang nieuwe ideeën met open armen. Frisse inspiratie is wat de herfst te bieden heeft. Gebruik deze actie om jezelf, je partner en kids te voorzien van een tijdschrift, zodat deze onstuimige maanden momenten van rust bevatten.

Culinaire magazines

Vul je huis met de geur van zelfgebakken speculaas, of een pruttelend stoofpotje op het fornuis. Vind een passende wijn bij gerechten die in de smaak vallen en ontdek nieuwe recepten om jezelf mee op te warmen tijdens de koudere maanden. Gebruik onze culinaire herfstpakketten ter inspiratie om ongestoord te kunnen kokkerellen in de keuken.

Mannen magazines

Een inkijkje in het leven van een Formule-1 coureur, je sportschema aanvullen met nieuwe oefeningen, of leer de fijne kneepjes van het opvoeden. Met een brede selectie van sport- ouderschap en hobbymagazines zijn deze herfstpakketten afgestemd met oog op de man.

Vrouwen magazines

Zet de kaarsjes aan en kruip op de bank in je favoriete hoekje om even dat momentje voor jezelf te pakken. Leef je in met spannende verhalen, blijf op de hoogte van de nieuwste trends en verrijk jezelf met tips over sport, daten en ouderschap. Vind een pakket dat perfect aansluit bij jouw geluksmomentje.

Magazines voor het hele gezin

Af en toe de boel de boel laten door samen met je partner en kids te verdwalen tussen de regeltjes van een magazine. Droom weg bij prachtige plaatjes, verplaats je in meeslepende verhalen en stuur je kids op ontdekkingstocht door de bladzijdes. Met onze veelzijdige selectie van magazines wordt zo’n moment van ontspanning gegarandeerd een succes voor het hele gezin.

Magazines voor ontspanning

Ontsnap uit het hectische leven en gun jezelf een moment om op te laden. Haal inspiratie uit je favoriete woonmagazine, ontdek de mooiste vakantiebestemmingen en ga helemaal op in de wereld van jouw sporthelden. Om jouw moment compleet te maken hebben wij een selectie aan pakketten samengesteld die hieraan bijdragen.