Aanbieding!

Elle

 5,25 Vanaf:  5,25

Over Elle magazine

Over dit magazine:

ELLE, the world’s biggest fashion magazine, verleidt elke maand met pagina`s vol trendsettende mode en beautytips, shopping lists, reportages & interviews, hilarische columns en fijne ELLE aanbiedingen en cadeaus.

 5,50
 5,50

Eerdere edities van Elle


In deze editie: Tiktokkers in de trends van het nieuwe seizoen - Jiggle Jiggle + fashionweek report - Een jaar na de val van Kabul, hoe gaat het met de vrouwen in Afganistan? - Elle smart shopping weekend 20% korting

Elle - 04 2022

 5,50

In deze editie:


Nothing new: de trends van nu in klassiekers en vintage - Het grote modenummer met Duran Lantink als guest creative director

Elle - 01 2022

 5,25

Abonnementen van Elle

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 10 nummersPremie: Voordeel: 30%Prijs:  34,99
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over Elle

ELLE, het grootste modemagazine ter wereld, elke maand met pagina’s vol mode- en trendtips, shopping lists, reportages & interviews, hilarische recensies en geweldig aanbiedingen en freebies. Dit magazine is nu eenvoudig te bestellen bij Magvilla.