Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Zoom.nl

Over Zoom.nl

Zoom.nl is een Nederlands fototijdschrift dat zich richt op enthousiaste amateurfotografen en fotografen in opleiding. Het tijdschrift biedt onder andere tips en inspiratie voor verschillende soorten fotografie, waaronder landschaps-, portret-, straat- en natuurfotografie. Daarnaast komen er regelmatig reviews van nieuwe camera’s, lenzen en andere fotografie gerelateerde producten voorbij en is er aandacht voor beeld bewerkingstechnieken. Zoom.nl verschijnt tien keer per jaar.

De inhoud van Zoom.nl

Zoom.nl is een tijdschrift voor fotografen en fotoliefhebbers in Nederland. Het biedt een breed scala aan artikelen over fotografie, met name gericht op digitale fotografie. Het tijdschrift bevat fototips, technische besprekingen, tutorials, interviews met professionele fotografen, beeldrecensies en nieuws over de laatste ontwikkelingen in de fotografiewereld. Zoom.nl staat bekend om zijn toegankelijke schrijfstijl, waarbij de focus ligt op het overbrengen van technische informatie op een begrijpelijke manier voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie.

Extra’s van Zoom.nl

Zoom.nl biedt verschillende extra’s aan voor haar lezers, zoals de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse workshops en evenementen, een uitgebreide website met blogs, reviews en fotografietips en de mogelijkheid om zelf foto’s in te sturen voor feedback en beoordeling door de redactie. Daarnaast kunnen lezers ook deelnemen aan fotowedstrijden en maakt het tijdschrift regelmatig speciale edities rondom specifieke fotografieonderwerpen. Dit alles maakt Zoom.nl niet alleen een inspirerend tijdschrift, maar ook een actieve community voor amateur- en professionele fotografen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever