Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Wandelmagazine
Jaar van uitgave
Taal

WandelMagazine online bestellen

Jouw favoriete WandelMagazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Wandelmagazine

Wandelmagazine is een tijdschrift gericht op wandelaars en liefhebbers van wandeltochten in binnen- en buitenland. Het magazine biedt inspiratie, tips en informatie over wandelroutes, de natuur en de cultuur die je onderweg tegenkomt. Wandelmagazine richt zich op zowel beginnende als ervaren wandelaars en bevat onder andere interviews met bekende wandelaars, reportages over bijzondere wandelgebieden en praktische tips over wandeluitrusting. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar.

De inhoud van Wandelmagazine

Wandelmagazine is een tijdschrift dat zich richt op wandelaars van alle niveaus en leeftijden. In het tijdschrift vind je informatie over de mooiste wandelroutes in binnen- en buitenland, wandelnieuws, wandel gadgets en -accessoires, reisverslagen, wandel- en gezondheidstips en meer. Het tijdschrift is bedoeld voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar en biedt inspiratie en informatie om het wandelen nog leuker en gezonder te maken.

Extra’s van Wandelmagazine

Wandelmagazine biedt naast het reguliere tijdschrift ook extra’s voor wandelliefhebbers. Zo organiseren ze bijvoorbeeld wandelevenementen en bieden ze reizen aan waarbij je kunt wandelen in de mooiste gebieden ter wereld. Daarnaast hebben ze ook een webshop waar je handige wandelgidsen en kaarten kunt kopen, en kun je op hun website terecht voor routes en wandelnieuws. Wandelmagazine biedt dus een complete ervaring voor zowel beginnende als ervaren wandelaars.

Jaar van uitgave
Taal