Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Vogue Living
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Over Vogue Living

Vogue Living is een internationaal lifestyle- en interieur magazine dat wordt uitgegeven door Condé Nast Publications. Het blad richt zich op de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van luxe wonen en interieur design. Het combineert inspiratie van topontwerpers met praktische adviezen over hoe je deze stijlen in je eigen huis kunt toepassen. Het tijdschrift biedt daarnaast exclusieve reportages over de huizen en interieurs van de rijken der aarde. Vogue Living verschijnt vier keer per jaar en is beschikbaar in meerdere talen.

De inhoud van Vogue Living

Vogue Living is een tijdschrift dat zich richt op het luxe leven en interieur design. Het tijdschrift biedt inspiratie en ideeën op het gebied van wonen, reizen, kunst, design en mode. Het bevat onder andere exclusieve reportages van prachtige huizen, interviews met ontwerpers en beroemdheden, en tips en ideeën voor het inrichten van een stijlvol en luxueus huis. Het tijdschrift richt zich op de trends van dit moment en biedt een mix van klassiek en modern design. Vogue Living is dan ook een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in interieur design en op zoek is naar inspiratie en ideeën voor het creëren van een luxe en stijlvol huis.

Extra’s van Vogue Living

Vogue Living biedt naast inspirerende reportages en prachtige foto’s van interieurs en lifestyle, ook nog extra’s. Het tijdschrift biedt bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen van bekende modehuizen, interviews met beroemdheden en andere interessante en inspirerende verhalen uit de wereld van mode en interieur. Daarnaast geeft het tijdschrift praktische tips en advies over het inrichten van je huis en het creëren van de perfecte leefomgeving. Er worden bovendien regelmatig leuke winacties georganiseerd, waarmee lezers mooie prijzen kunnen winnen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever