Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Tina
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Meidenmagazine Tina online bestellen

Tijdschrift Tina is het leukste meidenblad van Nederland voor meiden tussen de 8 en 12 jaar oud! Het staat vol met leuke en spannende stripverhalen van stripheldinnen zoals de tweeling Suus & Sas en blunderkoningin Noortje. Maar Tina biedt meer dan alleen strips. Je leest wekelijks de tofste interviews met jouw favoriete sterren, gigagoeie tips, leuke DIY’s en recepten waarmee je direct aan de slag kunt, grappige quizzen, en lijstjes, posters en kledingtips.

Over Tina

Tina is een Nederlands tijdschrift dat gericht is op meisjes tussen de 8 en 12 jaar oud. Het blad werd voor het eerst uitgegeven in 1967 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste tijdschriften voor jonge meiden in Nederland. Tina richt zich op verschillende onderwerpen, zoals mode, beauty, vriendschap, hobby’s en entertainment, en biedt daarnaast ook leuke strips en puzzels. Het tijdschrift verschijnt wekelijks en biedt elke week nieuwe en boeiende inhoud voor jonge meiden.

De inhoud van Tina

Tina is een Nederlands tijdschrift voor tienermeiden tussen de 10 en 15 jaar. Het tijdschrift bevat veel verschillende onderwerpen die interessant zijn voor meiden in deze leeftijdscategorie, zoals mode, beauty, muziek, beroemdheden, boeken en films. Het tijdschrift richt zich niet alleen op entertainment, maar bevat ook artikelen over serieuze onderwerpen, zoals gezondheid, pesten en relaties. Tina staat bekend om de vele stripverhalen die erin staan, zoals Noortje en Suus & Sas, maar er is ook ruimte voor puzzels en quizzen. Het tijdschrift verschijnt wekelijks.

Extra’s van Tina

Tina is een Nederlands weekblad dat gericht is op meisjes tussen de 8 en 12 jaar. Het tijdschrift bevat naast diverse verhalen, puzzels en posters ook leuke extra’s, zoals stickers, sieraden, make-up en mode-accessoires. Zo zitten er bijvoorbeeld in elk nummer verschillende posters van bekende Nederlandse en internationale sterren, waarvan sommige zelfs uitklapbaar zijn. Daarnaast is er regelmatig een special over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld dieren of vakantie. Het tijdschrift richt zich op meiden die houden van lezen, knutselen, mode en entertainment.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever