Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Talkies Magazine
Jaar van uitgave
Taal

Talkies Magazine online bestellen

Jouw favoriete Talkies Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Talkies

Talkies is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op luxe lifestyle en entertainment. Het tijdschrift biedt een mix van artikelen over beauty, mode, reizen, eten en drinken, interieurontwerp, kunst en cultuur en interviews met bekende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland. Talkies heeft een reputatie opgebouwd als een stijlvol tijdschrift dat zijn lezers een exclusief kijkje geeft in de wereld van luxe en glamour. Het richt zich op mensen die zichzelf graag trakteren op de fijnere dingen in het leven en op zoek zijn naar inspiratie en ideeën om hun levensstijl verder te verbeteren.

De inhoud van Talkies

Talkies is een Nederlands tijdschrift over lifestyle en luxury. In elke editie vind je een mix van glamour, interviews, mode, reizen, beauty, eten en drinken, kunst en cultuur en nog veel meer. Het blad richt zich op de hedendaagse vrouw met een voorliefde voor exclusiviteit, kwaliteit en luxe. Talkies brengt ook inspiratie voor reisbestemmingen en geeft tips voor bijzondere reizen en ervaringen, zowel in binnen- als buitenland. Het tijdschrift bevat ook een uitgebreide rubriek met de nieuwste gadgets, interieuritems en accessoires die de lezers helpen hun luxe levensstijl vorm te geven.

Extra’s van Talkies

Talkies magazine biedt zijn lezers een luxueuze en verfijnde leeservaring en een kijkje in de wereld van de elite. Het tijdschrift bevat naast inspirerende interviews met beroemdheden en ondernemers, ook artikelen over mode, beauty, reizen, cultuur en uitgaan. De stijlvolle fotografie, het elegante design en de hoogwaardige productie dragen bij aan de exclusieve uitstraling van het tijdschrift. Naast de printeditie biedt Talkies ook digitaal content aan, inclusief blogs, video’s en exclusieve online artikelen. Bovendien organiseert Talkies regelmatig exclusieve evenementen voor zijn lezers, zoals modeshows en filmvertoningen.

Jaar van uitgave
Taal