Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Runner's world
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Runner’s world Magazine online bestellen

Jouw favoriete Runner’s world Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 39 resultaten wordt getoond

Over Runner’s World

Runner’s World is een tijdschrift dat gericht is op hardlopers van alle niveaus. Het tijdschrift bevat artikelen over trainingstechnieken, tips voor blessurepreventie, voeding, uitrusting en interviews met topatleten. Naast het bieden van informatie en inspiratie voor hardlopers, geeft Runner’s World ook verslag van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van hardlopen. Het tijdschrift verschijnt maandelijks en is een bron van informatie en inspiratie voor zowel beginnende als ervaren hardlopers.

De inhoud van Runner’s World

Runner’s World is een tijdschrift dat zich richt op de hardloop gemeenschap en biedt informatie over training, voeding, uitrusting en de nieuwste trends in de sport. Het tijdschrift bevat praktische artikelen over het verbeteren van de hardlooptechniek, het stellen van doelen en het voorkomen van blessures. Ook bevat het tijdschrift interviews met professionele atleten en verhalen van gewone hardlopers over hun ervaringen. Daarnaast bevat elke editie recensies van nieuwe hardloopschoenen, kleding en gadgets en biedt het tips over de beste plekken om te rennen en evenementen om aan deel te nemen.

Extra’s van Runner’s World

Runner’s World biedt zijn lezers een aantal extra’s, waaronder trainingsschema’s voor hardlopen, tips voor het voorkomen en genezen van blessures, advies over voeding en voedingssupplementen, en productbeoordelingen. Daarnaast bevat elk nummer interviews met topatleten en deskundigen uit de industrie, evenals verhalen van andere hardlopers die inspirerende prestaties hebben geleverd. Het tijdschrift organiseert ook regelmatig evenementen zoals races en marathons voor lezers om aan deel te nemen, en biedt online communities en tools voor hardlopers om in contact te komen met andere hardlopers, hun training bij te houden en doelen te stellen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever