Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Robbedoes en Kwabbernoot

Robbedoes en Kwabbernoot Magazine online bestellen

Jouw favoriete Robbedoes en Kwabbernoot Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Robbedoes en Kwabbernoot

Robbedoes en Kwabbernoot is een Belgische stripreeks die voor het eerst verscheen in 1938 en is gemaakt door tekenaar Robert Velter onder het pseudoniem Rob-Vel. Inmiddels wordt de reeks voortgezet door verschillende tekenaars en scenaristen. Het tijdschrift Robbedoes en Kwabbernoot is vernoemd naar de twee hoofdpersonen uit de stripreeks en is sinds 1938 het officiële stripblad van uitgeverij Dupuis. Het tijdschrift richt zich voornamelijk op een jeugdig publiek en bevat naast stripverhalen ook puzzels, spelletjes en interessante weetjes.

De inhoud van Robbedoes en Kwabbernoot

Robbedoes en Kwabbernoot is een Belgisch stripblad dat voor het eerst werd uitgegeven in 1938. Het blad is vernoemd naar twee van de bekendste strippersonages uit de Belgische stripwereld, Robbedoes en Kwabbernoot. Het blad richt zich voornamelijk op kinderen en jongeren en bevat veelal humoristische avonturenverhalen. Naast de verhalen van Robbedoes en Kwabbernoot, bevat het blad ook andere strips zoals Guust Flater, De Smurfen en Lucky Luke. Het tijdschrift heeft een grote invloed gehad op de Belgische stripwereld en is nog steeds populair bij jong en oud.

Extra’s van Robbedoes en Kwabbernoot

Het tijdschrift Robbedoes en Kwabbernoot biedt naast de strips zelf ook diverse extra’s. Zo bevat elk nummer bijvoorbeeld spelletjes en puzzels voor jongere lezers. Daarnaast zijn er vaak achtergrondartikelen en interviews met tekenaars en scenaristen te vinden. Ook worden er regelmatig bijzondere uitgaven uitgebracht, zoals themanummers en speciale edities met extra lange verhalen of exclusieve illustraties. Fans van het tijdschrift kunnen bovendien lid worden van de Robbedoes Club, waarmee ze toegang krijgen tot exclusieve content en evenementen.