Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Quest
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Quest Magazine online bestellen

Jouw favoriete Quest Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 73 resultaten wordt getoond

Over Quest

Quest is een maandelijks populairwetenschappelijk tijdschrift uitgegeven in Nederland. Het magazine staat bekend om zijn interessante en informatieve artikelen over uiteenlopende onderwerpen zoals wetenschap, geschiedenis, technologie en psychologie. Het tijdschrift heeft een lezerspubliek van jong tot oud en probeert op een toegankelijke en vermakelijke manier wetenschappelijke kennis over te brengen. Met aantrekkelijke illustraties en infographics, interviews met experts en wetenschappers, en praktische tips en tricks, biedt Quest een boeiend en informatief lees materiaal.

De inhoud van Quest

Quest is een populairwetenschappelijk tijdschrift dat maandelijks verschijnt. Het tijdschrift is gericht op lezers die geïnteresseerd zijn in wetenschap en technologie, maar die geen achtergrond hebben in deze gebieden. Quest behandelt onderwerpen als psychologie, geschiedenis, technologie, wetenschap en natuur, op een toegankelijke en begrijpelijke manier. Het tijdschrift staat bekend om de combinatie van humor en wetenschap en is daarom geschikt voor een breed publiek.

Extra’s van Quest

Quest is niet alleen een tijdschrift, maar ook een hele community waar lezers hun kennis kunnen testen en verbreden. Het tijdschrift bevat daarom niet alleen interessante artikelen over wetenschap, technologie, geschiedenis, psychologie, gezondheid en natuur, maar ook breinbrekers, testjes en puzzels. Bovendien organiseert Quest regelmatig evenementen, waaronder lezingen en meet & greets met wetenschappers en andere experts. Ook heeft Quest een online platform waar lezers nog meer artikelen en quizzen kunnen vinden, en waar ze met elkaar in discussie kunnen gaan over diverse onderwerpen.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever