Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Privé
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

Privé Magazine online bestellen

Jouw favoriete Privé Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Resultaat 1–20 van de 174 resultaten wordt getoond

Over Privé

Privé is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op het brengen van nieuws, roddels en achtergronden over bekende Nederlanders en internationale beroemdheden. Het magazine is opgericht in 1977 en is sindsdien een van de meest populaire roddelbladen van Nederland geworden. Privé staat bekend om zijn exclusieve verhalen, foto’s en interviews met beroemdheden, waarbij het niet schuwt om ook de meest persoonlijke aspecten van het leven van de sterren aan de kaak te stellen. Het magazine heeft vaak te maken met kritiek vanwege de manier waarop het informatie vergaart en de grenzen van de privacy overschrijdt. Desondanks blijft Privé een van de meest gelezen tijdschriften van Nederland, dat wekelijks uitkomt en nog steeds in de behoefte voor roddels over de sterren voorziet.

De inhoud van Privé

De inhoud van het Nederlandse tijdschrift Privé is voornamelijk gericht op het brengen van nieuws en achtergronden over bekende Nederlanders en internationale beroemdheden. Het magazine bevat exclusieve verhalen, foto’s en interviews met sterren uit de entertainmentindustrie, sportwereld, politiek en andere publieke figuren. Privé richt zich hierbij niet alleen op de professionele carrières van de beroemdheden, maar ook op hun persoonlijke leven. Zo worden bijvoorbeeld verhalen gebracht over scheidingen, nieuwe liefdes, ziektes en andere persoonlijke gebeurtenissen. Daarnaast bevat het tijdschrift ook diverse rubrieken, zoals mode, beauty, gezondheid en lifestyle. Het doel van Privé is om de lezers een kijkje te geven in het leven van de sterren en hen op de hoogte te houden van het laatste nieuws en de meest opmerkelijke gebeurtenissen in de showbusiness.

Extra’s van Privé magazine

Naast de wekelijkse publicatie van artikelen over bekende Nederlanders en internationale sterren, biedt het Nederlandse tijdschrift Privé ook enkele extra’s voor de lezers. Zo bevat het magazine regelmatig speciale uitgaven, zoals jaarboeken en themanummers, waarin bijvoorbeeld de mooiste huwelijken van het jaar of de best geklede sterren worden uitgelicht. Daarnaast organiseert Privé jaarlijks de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring Gala, een belangrijke televisieprijs waarbij de beste programma’s en presentatoren worden bekroond. Het magazine is ook actief op sociale media, waar het de laatste nieuwtjes en geruchten over de sterren deelt. Ten slotte biedt het tijdschrift regelmatig lezersacties aan, waarbij lezers kans maken op leuke prijzen of exclusieve ontmoetingen met bekende Nederlanders. Al met al biedt het Nederlandse tijdschrift Privé niet alleen een wekelijkse dosis entertainment nieuws, maar ook enkele leuke extra’s voor de trouwe lezers.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever