Je bent nu hier » Home » Magazines » Plus
Taal
33
Thema
14
17
7
4
Stock
4
29

Plus Magazine online bestellen

Jouw favoriete Plus Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Plus

Plus is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op senioren. Het tijdschrift verschijnt elke week en heeft als doelgroep mensen van 50 jaar en ouder. Het biedt een mix van nieuws, achtergronden, opinies, reportages en human interest verhalen. Plus is meer dan alleen een magazine; het is een totaalpakket van informatie, inspiratie en entertainment. Naast het tijdschrift biedt Plus ook een webshop, reisbureau en diverse diensten aan speciaal voor de oudere doelgroep.

De inhoud van Plus

Plus is een Nederlands tijdschrift dat gericht is op 50-plussers. Het tijdschrift biedt een gevarieerde inhoud met artikelen over onderwerpen zoals gezondheid, voeding, reizen, cultuur, geldzaken en lifestyle. Naast reportages en interviews biedt het tijdschrift ook praktische informatie en tips om het leven aangenamer te maken. Ook is er aandacht voor hobby’s en interesses die passen bij deze leeftijdscategorie, zoals tuinieren, koken en knutselen. Het blad verschijnt tweewekelijks en heeft als motto “Alles wat het leven kleur geeft”.

Extra’s van Plus

Het tijdschrift Plus biedt naast de reguliere inhoud ook diverse extra’s voor haar lezers. Zo is er bijvoorbeeld een online community waar lezers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen en tips kunnen uitwisselen. Daarnaast heeft het blad een eigen reisbureau waar je als abonnee voordelig een vakantie kunt boeken. Ook biedt Plus regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen op producten en diensten, zoals boeken, tijdschriften, concerten en dagjes uit.