Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » PANNA!

Over PANNA!

PANNA! is een tijdschrift voor voetballiefhebbers en richt zich specifiek op jonge lezers tussen de 7 en 14 jaar oud. Het tijdschrift verschijnt tien keer per jaar en biedt onder andere interviews met bekende voetballers, achtergrondverhalen, en reportages van wedstrijden. PANNA! heeft ook aandacht voor techniek- en speltips, strips, puzzels en posters om op te hangen. Met haar kleurrijke lay-out en leuke inhoud biedt PANNA! een aantrekkelijke leeservaring voor jonge voetbalfans.

De inhoud van PANNA!

PANNA! is een Nederlands tijdschrift dat gericht is op voetbal voor kinderen vanaf 7 jaar. Het tijdschrift richt zich op jonge voetbalfans die hun kennis van het spel willen vergroten en hun favoriete spelers willen volgen. Het tijdschrift bevat onder andere interviews met voetballers, reportages over voetbalclubs en competities, tips voor training en voetbaltechnieken en quizzen en puzzels. Daarnaast bevat het tijdschrift regelmatig posters van bekende voetballers en een wedstrijd waarmee lezers leuke prijzen kunnen winnen. Het tijdschrift verschijnt zes keer per jaar en biedt zo een regelmatige bron van inspiratie voor jonge voetbalfans.

Extra’s van PANNA!

PANNA! biedt naast de reguliere inhoud van het tijdschrift ook nog diverse extra’s. Zo is er een website waarop extra content te vinden is, zoals prijsvragen, spelletjes en video’s van bekende voetballers die hun techniek demonstreren. Verder zijn er ook speciale uitgaven zoals vakantieboeken en WK- en EK-specials. Ten slotte organiseert het tijdschrift ook PANNA!-dagen en -toernooien waar kinderen hun voetbaltalenten kunnen tonen.

Jaar van uitgave
Taal