Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Noorderland

Over Noorderland

Noorderland is een tijdschrift over het leven en de cultuur van het noorden van Nederland. Het tijdschrift behandelt uiteenlopende onderwerpen, zoals de natuur, kunst, historie, eten en drinken en bijzondere plekken in de regio. Noorderland is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de cultuur en levensstijl van het noorden van Nederland, van Friesland tot Groningen en Drenthe. Met mooie fotografie en inspirerende verhalen biedt het tijdschrift een inkijkje in het leven boven de grote rivieren.

De inhoud van Noorderland

Noorderland is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op het leven en de cultuur van het noorden van Nederland. Het tijdschrift biedt inspiratie voor het ontdekken van de noordelijke regio en haar bewoners, met aandacht voor onderwerpen als kunst, cultuur, geschiedenis, natuur en lifestyle. De redactie van Noorderland gaat op zoek naar bijzondere verhalen uit de regio en presenteert deze op een aantrekkelijke en toegankelijke manier. Naast reportages en achtergrondverhalen bevat het tijdschrift ook praktische tips en adviezen, zoals de mooiste fiets- en wandelroutes, culinaire hotspots en interessante evenementen.

Extra’s van Noorderland

Noorderland is niet alleen een tijdschrift, maar ook een platform dat gericht is op Noord-Nederland. Het tijdschrift biedt naast het laatste nieuws uit de regio ook artikelen over de geschiedenis, cultuur en natuur van Noord-Nederland. Daarnaast vindt de lezer er inspiratie voor dagjes uit en vakanties in eigen land. Het tijdschrift bevat daarnaast veel fotografie en interviews met bijzondere inwoners van de streek. Verder biedt Noorderland de lezer ook kortingsacties op diverse uitjes in de regio.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever