Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Museumtijdschrift
Jaar van uitgave
Taal

Museumtijdschrift Magazine Online Bestellen

Jouw favoriete Museumtijdschrift Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Museumtijdschrift

Museumtijdschrift is een toonaangevend Nederlands tijdschrift over kunst, cultuur en musea. Het richt zich op liefhebbers van kunst en geschiedenis en biedt informatie over tentoonstellingen, kunstenaars, musea, erfgoed en cultuur in Nederland en het buitenland. Naast informatieve artikelen en reportages, bevat het tijdschrift interviews met kunstenaars en curatoren en geeft het recensies van tentoonstellingen en publicaties. Museumtijdschrift verschijnt 6 keer per jaar en is bedoeld voor een breed publiek dat geïnteresseerd is in kunst en cultuur.

De inhoud van Museumtijdschrift

Museumtijdschrift is een tijdschrift dat kunst- en cultuurliefhebbers informeert over wat er in de Nederlandse musea gebeurt. Het tijdschrift richt zich op alle aspecten van musea en hun tentoonstellingen, van beeldende kunst en geschiedenis tot wetenschap en technologie. Het biedt interviews met curatoren, recensies van tentoonstellingen, evenementen, boekbesprekingen, en het bevat ook achtergrondartikelen over bijvoorbeeld museale kunstobjecten. Het tijdschrift richt zich op een breed publiek, van experts tot mensen die gewoon geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur.

Extra’s van Museumtijdschrift

Museumtijdschrift biedt naast het tijdschrift zelf ook diverse extra’s voor kunstliefhebbers en museumbezoekers. Zo bevat de website van het tijdschrift een uitgebreide museumagenda met een overzicht van tentoonstellingen en activiteiten in musea in Nederland en daarbuiten. Ook organiseert Museumtijdschrift regelmatig rondleidingen en excursies naar musea en tentoonstellingen, waar lezers aan kunnen deelnemen. Daarnaast heeft het tijdschrift een eigen podcast, genaamd ‘Kunst is Lang’, waarin kunstexperts en museumdirecteuren aan het woord komen over hun vakgebied en tentoonstellingen die zij organiseren.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever