Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » MenSport

Over MenSport

MenSport is een Nederlands tijdschrift dat zich richt op de paardensport. Het blad wordt uitgegeven door de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en verschijnt zes keer per jaar. In MenSport worden allerlei onderwerpen besproken die te maken hebben met de mensport, zoals het mennen van paarden, aangespannen rijden en diverse wedstrijden en evenementen. Daarnaast komen er ook verschillende professionals aan het woord en worden er praktische tips gegeven over bijvoorbeeld training en het onderhouden van rijtuigen.

Inhoud van MenSport

MenSport is een maandelijks tijdschrift voor paardenliefhebbers die zich voornamelijk richten op de mannelijke doelgroep. Het tijdschrift richt zich op verschillende disciplines in de paardensport zoals dressuur, springen en eventing. Naast het bieden van inspirerende verhalen van professionele ruiters, geeft MenSport ook advies en tips over training, gezondheid en voeding van paarden. Ook is er in het tijdschrift ruimte voor het bespreken van de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van paardensport.

Extra’s van MenSport

MenSport richt zich niet alleen op de sport, maar ook op het leven daaromheen. Het tijdschrift biedt naast inspirerende verhalen ook praktische tips en advies over onder andere gezondheid, training, voeding en kleding. Daarnaast vind je in het blad regelmatig interviews met bekende ruiters en wordt er aandacht besteed aan wedstrijdverslagen en evenementen. Ook is er veel aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie in de paardensport. Tot slot is er in het tijdschrift ook ruimte voor fotografie en kunst.