Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » MEIDEN Magazine
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever

MEIDEN Magazine online bestellen

Jouw favoriete MEIDEN Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over MEIDEN

MEIDEN is een Nederlands tijdschrift gericht op meiden tussen de 11 en 17 jaar oud. Het tijdschrift wordt elke vier weken uitgegeven en staat boordevol mode, beauty, celebrities en lifestyle. MEIDEN richt zich op jonge meiden die volop bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en die op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Het tijdschrift is sinds de oprichting in 1973 uitgegroeid tot een van de populairste meidenbladen van Nederland.

De inhoud van MEIDEN

MEIDEN is een Nederlands tijdschrift gericht op meisjes in de leeftijdscategorie van 10 tot 15 jaar oud. Het tijdschrift bevat veel informatie over mode, beauty, liefde, vriendschap, muziek en bekende Nederlandse sterren. Daarnaast bevat het tijdschrift ook veel posters, interviews, strips, puzzels, en tips voor een gezonde levensstijl. Het blad richt zich op meiden die zichzelf willen ontdekken en die hun eigen interesses willen ontwikkelen.

Extra’s van MEIDEN

Het tijdschrift MEIDEN biedt veel extra’s voor de lezers, zoals bijvoorbeeld posters, interviews met bekende sterren en YouTubers, DIY-projecten, winacties, horoscopen en tips over mode, beauty en lifestyle. Daarnaast bevat het tijdschrift een verscheidenheid aan rubrieken, zoals “Huiswerk hacks”, “Money Matters” en “Food & Fun”, waardoor lezers zich kunnen vermaken en tegelijkertijd kunnen leren. De MEIDEN community is ook actief op social media en op hun website, waar lezers hun meningen kunnen delen en in contact kunnen komen met andere MEIDEN-liefhebbers.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever