Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Meesterlijk van Robèrt
Jaar van uitgave
Taal

Meesterlijk van Robèrt Magazine online bestellen

Jouw favoriete Meesterlijk van Robèrt Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Over Meesterlijk Van Robèrt

Meesterlijk Van Robèrt is een tijdschrift voor bakliefhebbers en thuisbakkers die geïnteresseerd zijn in het vakmanschap van brood en patisserie. Het tijdschrift is vernoemd naar Robèrt van Beckhoven, een bekende Nederlandse bakker die onder meer bekend is van het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Meesterlijk Van Robèrt biedt inspiratie, tips en recepten voor zowel beginners als gevorderde bakkers.

De inhoud van Meesterlijk Van Robèrt

Het tijdschrift Meesterlijk Van Robèrt is een inspirerend culinair tijdschrift voor bakkers en bakliefhebbers. In elk nummer deelt Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van o.a. Heel Holland Bakt, zijn kennis, kunde en recepten. Het tijdschrift is gericht op zowel beginnende als ervaren bakkers en biedt een mix van stap-voor-stap recepten, technische tips en achtergrondverhalen over de wereld van het bakken. De nadruk ligt op ambachtelijke kwaliteit, creativiteit en innovatie, waardoor het tijdschrift niet alleen praktische instructies biedt, maar ook inspireert en uitdaagt.

Extra’s van Meesterlijk Van Robèrt

Het tijdschrift Meesterlijk Van Robèrt is een uniek magazine voor bakliefhebbers en fans van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven. Het magazine bevat niet alleen heerlijke recepten, maar ook interviews, reportages en achtergrondinformatie over het bakkersvak en de geschiedenis van brood en patisserie. Bovendien krijgen lezers een exclusief kijkje achter de schermen bij het bedrijf van Van Beckhoven en zijn team en worden ze op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en producten van de Meester zelf.

Jaar van uitgave
Taal
Uitgever